10-13. Desember …
Catalyzator får en Hemmelig drøm ! …

For noen få dager siden var verden utenfor glugga litt lysere, vinterdynens første dryss lå ikke mange dagene men alikevel lenge nok til at Den Gule Bergenseren fikk kalde føtter.

Gularsj foretrekker nok den varme årstiden og demonstrerte det med stadig å snu i “døra” på vei ut…

Da det ble tid for å hente litt opplagret post igjen var smelteværet godt hjulpet av et maksimert kraftig regnvær og den lille blå måtte nesten omskolere seg selv til amfibiebil på veien ut fra skogen… Sånn er det jo på dissa tider av året så hittils var det jo igrunn intet nytt å fortelle.

Min forhenværende “Nabo” hadde lenge håpet på en tur til barndommens hjemmelige trakter, en times regnværstur i moderat fart, for å minnes svunne tider og den årlige leiegodtgjørelsen for min konfiskering av den lille blå ble derfor innkassert i en liten langtur i regnværet.

En liten tenkestund hvor tre generasjoner kvinner i selvstendighet møtes i takknemlighet for å være til og en liten julegranpynt med to roser fra oss som ennå trekker frisk luft i glede over at våre forgjengere gjorde sine valg og hvor historien resulterte i oss.

Videre gikk ferden til en annen lenge påtenkt møteplass for å handle inn noen små julegaver og veksle et par ord med en ukjent venn, en venn som gir så utrolig mye med sine gode ord og hærlige smil, lykkelige øyne som varmer en enslig sjel spesiellt i en tid hvor de fleste bare haster rundt for å nå alt de ikke rakk og gjøre det de ikke orker mens den ukjente vennens smil får en til å stoppe opp og tenke på det fellesskapet som betyr langt mer enn allverdens kjøpestress og jag etter glansbildelykke. Denne spesielle ukjente vennen har også vært med på å gi ut en fantastisk god CD som jeg anbefaler sterkt. Les mer om GateGrep CD’n i FredrikstadBlad <-link

FOTO fra www.fb.no: Alle er like i redaktør Mona Eielands øyne. Enten en er profesjonell artist som Marianne Antonsen eller eks-rusmisbruker som Ole-Morten Dahlin. Foto: Geir A. Carlsson.

.

Ja det var det jeg hadde å fortelle for denne gang… Hemmelig Drøm ? glemte jeg å fortelle om den ? … Hør på CD’n GateGrep og finn din egen Hemmelige Drøm du også, du får kjøpt den av ErlikØstfold selgerne, men Min Hemmelige Drøm får du nok ikke vite mer om her 🙂