10. November…
Catalyzator om et måltid …

Det er ikke ofte at Catalyzator har krefter/energi til å lage et måltid fra bunnen av slik det egentlig burde gjøres men noen ganger er lysten langt sterkere enn energimangelen og da begynner det oftest med en apiritiff men uten den alkoholholdige delen …

Man tager en nylig innkjøpt kokosnøtt av ypperste kvalitet, skjær/stikk ut et hull i et av kokosnøttens tre øyne og la innholdet renne/dryppe ut i en egnet beholder (dette innholdet serveres som alkoholfri apiritiff) . Finn så frem baufilen mens du nyter den alkoholfrie apiritiffdrinken og skjær et dypt og uvørent spor i skallet av kokosnøtten sånn ca rundt hele veien.

Nå finner du så frem en hammer og kakker ivei til skallet sprekker og VIPS så er du ved sakens kjærne og kan skjære ut en delikat snadderbit av det hvite kokoskjøttet å nyte ved siden av den alkoholfrie apiritiffdrinken før middagen.

Nå var ikke dette så rent lite slitsomt for Catalyzator’s utmattede kropp så da det nå nærmet seg planleggingen av middagen begynte det å gå litt dårligere med iveren på kjøkkenet…

Er man for sliten blitt til å lage den middagen en egentlig hadde planlagt inni hodet sitt så er det jo kjekt at en har noen nødløsninger i fryseren. Ta ut en pakke med Glutenfri Pizza av fryseren og sleng på den et par ekstra skiver salami fra påleggsboksen og hiv den elegant inn i forvarmet ovn på ca 180 grader, sett deg ned og gnag litt mer kokosnøttkjøtt og vent…

Ca 15-18 minutter senere er pizzaen klar og lukter veldig godt, matlysten øker betydelig og da føles ikke slitenheten så ille alikevel, sofaen venter og TV-kvelden kan begynne 🙂

Catalyzator har enkle fremgangsmåter på det meste og det er bare fantasien som setter grenser for hvordan opplevelsen av enkle måltider blir selv om de ikke er så avvanserte som man egentlig ønsket seg i utgangspunktet. Maten smakte veldig godt og kokosnøtten holder til små førmåltider i flere dager så lenge den oppbevares i kjøleskapet.

Godt måltid og God helg folkens 🙂