09. Juli …
Catalyzator sytepeser litt …

Det er ikke lett å vite hva problemet egentlig er årsaket av og spesiellt vanskelig når problemets synlige stadfestelse befinner seg utenfor synsrekkevidde, i dette tillfelle i nakken og på ryggen, både for en selv og for den som skal gi en hjelpende vurdering av problemet. Problemet det siktes til er litt for akutt til å vente i fire uker på fastlegetime og attpåtil er det av en kategori som trolig trenger spesialistvurdering og da vet en jo at timebestillingen må gå gjennom fastlegen og ennå mer venting hvorpå problemet med stor sansynlighet ikke er synlig lenger. Men problemet er samtidig alvorlig nok til ikke å bli nærmere vurdert av lege så hva gjør en da ? …

Tidligere har jeg vært inne på tanken om dette kunne være relatert i sammenheng med gluten, det ble jo stadfestet både matinntolleranse mot hvete og glutenallergi ved blodprøver og spyttprøver osv men hudproblemet har ikke blitt vurdert opp mot disse opplysningene.

Det er en hudsykdom/eksemproblematikk som heter Dermatitis Herpetiformis som jeg gjerne skulle ha vurdert nærmere og nå er iallfall bilde av fenomenet ganske tydelig så får jeg håpe at min eminente lege på LHK kan gjøre nærmere undersøkelser når jeg er der til min neste time i August. Bildet taler iallfall sin egen klare sak syns jeg og det ville jo også være kjekt å vite hva dette er og hvorfor jeg stadig får dette tilbakevennende fenomenet selv om det nå er en del skjeldnere at dette skjer efter at jeg begynte på diett for å unngå blandt annet hvete og gluten. Dietten min er desverre ikke 100% fordi jeg helsemessig fremdeles sliter fryktelig i forhold til å klare både innhandling og tilberedning av mat og må ty til en del ferdilagede lettvintløsninger.

VelVel… sånn går nå dagene her i huttiheitaskogen … GOD SOMMER folkens 🙂 .

————————————————-

OPPDATERING 12. Juli …

Jeg har forsøkt å beskjære foto slik at det viser ca samme område med utslett som det forrige bildet for lettere å sammenligne hvordan utslettet har utviklet seg.

Jepp… å sånn går nå dagene …

——————————————————–

OPPDATERING 16. Juli …

Å så var det lårets tur, høyre lår (antydning til “prikker” på venstre også men ikke noe konkret der) …

Dette begynner å bli et mysterium… (men utslettene er alikevel kjente fra før, dette er det samme utslett/kviseproblemet jeg har hatt i årtier før jeg begynte på behandling hos LHK hvorpå det har vært omtrent totalt fraværende siste året) først mistenkte jeg nå gluten/hvete men ny informasjon (lest grundig på matvareinnhold) gjør at jeg også kan misstenke laktose/melk og da begynner det kanske å nærme seg en mer målrettet testing og konklusjon… ? … og jeg grubler videre …

————————————

Fremdeles 16.Juli-oppdatering men det er pokker ikke lett å ta bilde av seg sjøl på baksia av kroppen altså… Vel… her kommer altså et bilde av ryggen min som også er berørt av problemet.

Nå håper jeg det gir seg snart…