4. Juli …
Catalyzator titter litt på ugresset som gror …

Ugress kan være så mangt i sommerflor og denne lille unnseelige veksten som du så altfor ofte bare går forbi er et ubeskrivelig vakkert syn og bladene smaker himmelskt friskt og er nydelig som krydder i sommersalaten.

Den kan være liten, lav og butt eller strekke seg lang og tynn mot lyset der oppe på himmelen, den gror i veikanter og grøfter, på enger og naturplener og trives nesten overalt den finner en liten flekk å slå rot i. Les mer om Småsyre på wikipedia . .

Blomstene på denne glemte skjønnheten ser nesten ut som små koraller og må vel nesten være de vakreste jeg kjenner i vår sommerlige ugrassflora og er herved påmeldt til:

Moseplassen’s konkurranse: Frøken Markblomst selv om jeg egentlig er overbevist om at denne skjulte skjønnheten er en Herre og derfor har døpt ham til: Herr SommerFrisk for anledningen og ønsker han lykke til i kampen om den gjeve tittelen 🙂