22. Juni …
Catalyzator og den særegne dagen hvert år …

Ingen planer og ingen store drømmer i oppfyllelse i år men de siste dagene frem til dagen min idag har vært fulle av possitive opplevelser og har gitt nytt livsmot som forhåpentligvis vil prege tiden og troen på livet i lang tid fremover.

Utenfor garasjeglugga har det vært observert koselige besøk og familieforøkelse i nabolaget.

Gularsj begynte å bli overmodig i retning av jaktobjektene sine og fikk seg en aldri så liten “advarsel” da det firbeinte stankeldyret ruslet rett i hans retning…

Gularsj fant det betimelig å søke tilflukt i sofakroken akkurat tidsnok til å få med seg årets happening i TV-ruta Hurtigruten Minutt for minutt fra NRK-TV http://www.nrk.no/hurtigruten/ han er jo Bergenser må vite og kanske det vekket litt minner å se havet og høre bølgebruset …

Selv satt jeg på Twitter http://twitter.com/#!/Catalyzator og skravlet ivei med hele verden i et nøtteskall om dette fantastiske eventyret av en direktesending som strakk seg femogethalvtdøgn non stop og gav legedom i sjelen til en skogsboende ensom sjel , alle var vi enige om at ved sendingens slutt i dette selsamme døgn som jeg “feirer” min egen dag så vil vi få Hurtigruteabstinenser og savnet vil kjennes dypt i vårt sjelsliv i lang tid fremover … nå drømmer vi alle om at vi må få en tur med Hurtigruten i vinterens nordlys også …

Enorm ble også mitt ensomme gledesjubel i stua her i skogens dyp da det midt i beste sendetid ble vist en mobil i TV-ruta med twittermeldinger fra meg og andre ivrige tilhengere av Hurtigrutesendingen , en følelse totalt uten sidestykke, umulig å beskrive, å få gleden av å være deltager i dette fantastiske og nå verdenskjente fenomenet som denne tv-sendingen ble i popularitet 🙂

Sånn ellers går jo dagene sin vante gang med morgendoser, frokostmedisiner, middagskostillskudd, kveldsmedosinering og nattmatpiller…

Og innimellom tv-titting, pilletrilling og nytelse av det faktum at min lille tildels uplanlagte prednisolon-stormkur har gjort svært stor possitiv effekt og forårsaket at jeg har klart å se mer tv enn på mangfoldige år og derfor fått med meg verdens flotteste direktesendte tv-program Hurtigruten fra NRK så har jeg også spist både sunn og god næringsrik mat i opptil flere ganger om dagen 🙂

Ja… dette har vært noen fantastiske dager og idag må jeg innrømme at middagen skal nytes i helt andre omgivelser enn her innenfor stueveggene… hvor, når og hva mer kommer kanske i et referat når jeg våkner etter strabasene om noen døgns tid men jeg kan røpe at det er ikke snakk om lange avstander eller urovekkende strabaser …

SHIP’O’HOI folks ! life is beautiful just now 🙂

———————

OPPDATERING utpå kveldinga… litt sånn fra sidelinja liksom…

Morgenen idag grydde meget tidlig gjennom vindusglugga og det ble observert en vakker soloppgang i anledning dagen. Det var også en nabo som var tidlig oppe og ute på ruslepussletur på gresset en halvlang zoom bortenfor garasjehuleveggen.

Morgenen ble ellers fort fyllt opp av de siste Minutt-For-Minutt med NRK’s direktesendte tur med Hurtigruten og jeg fikk snappet til meg et par flotte screen-tv-foto innover sjarmøretappen til Kirkenes og MS-Nordnorge sin fantastiske Kaptein Geir Arne Johannessen som har hatt sin fulle hyre i samarbeidet med både sitt eget mannskap og NRK sine fabelaktige medarbeidere på hele turen. Disse bildene representerer nok det nærmeste Catalyzator noen gang kommer både MS-Nordnorge og Kapteinen på Hurtigruten og blir således det i beste fall mest levende minne i minneboka fra denne dagen og de siste fem døgnene med Hurtigruten’s mest spennende Kaptein oppover kystnorge.

Dagen ellers forløp med en bittebitteliten tur ut med den lille blå 4×4’n for å fylle benzin, det ble også hentet post på det nye postkontoret på Kiwi som åpna nå på mandag og der på Kiwi’n ble det også handlet inn litt middagsmat som noen minutter senere ble tilberedt hos min tidligere “Nabo” som bor der oppi bygdas litt mer sosiale strøk. Jeg spiste og gomla meg god og mett, gnafset i meg jordbær med havrefløte på til dessert og rullet litt senere hjemover igjen til mitt stille lune rede i skogen med den lille blå for å ta en velfortjent pause etter alle disse strabasdagene med nytelsesutsikt 24/7 på TV-skjærmen i over fem døgn. Nå må det rekonvaleseres en smule og pustes ut… AAP – AktivitetsAvPassning kalles det visstnok i kjente kretser og meddosinpilletrillinga går sin vante gang.

TAKK for idag 🙂