25. Mai …
Catalyzator om selgere …

Som nevnt i forrige innlegg her så kan det ofte by på uforutsette utfordringer å bo slik i mutters ensomhet i huttiheitaskogen… og spesiellt når “vaktmesteren” er på uspesifisert reise i langtvekkistan en plass mens stormen raser og digre bjørketrær bestemmer seg for å si takk for nå å legge seg langflat på tvers av veien …

Men idag kom det en bil, den kom selvfølgelig ikke så langt før det var bråstopp i skogen og Catalyzator ble umiddelbart kraftig nysgjærrig på hva som nå kom til å skje og heiv seg ut på rulledingsen for å sjekke ståa nedi veien.

En mann… med motorsag !

En mann med motorsag i arbeid ! ! !

Catalyzator elsker å studere menn i arbeid 🙂 en nytelse for øyet og sinn 🙂

Catalyzator satt helt stille, turte nesten ikke puste i fare for å skremme bort den arbeidende mannen…

VEIEN ER ÅPEN IGJEN 🙂

Men hva var det egentlig den motorsagende mannen skulle her ute i huttiheitaskogen ? en kjører vel ikke langt uttafor allfarvei for morroskyld og attpåtil gyver løs på hindringer med motorsag sånn for fylle tia med noe liksom ? ! ? …

WWW.NORGESHUS.NO avdeling VitalBygg AS (v/ Geir.H ) i Råde / Østfold må være et meget serviceinnstillt og kundevennlig husbyggerfirma, Catalyzator tror neppe det er mange selgere som ville gått til så store bestrebelser for å levere en katalog og prate litt husbygging.

Om det blir et hus på Catalyzator er foreløpig et ubesvart spørsmål og langt ark å bleke men full skår på servicen får dette firma helt klart 🙂