9. April …
Catalyzator mottar helsgivende innputt …

Når vårsola jobber og setter sitt preg på verden der utenfor garasjeglugga gir det masse næring og humørløft inni garasjen og det tok heller ikke lang tid før sommerturristen meldte sin annkomst…

Sommerturristen (æhhh… Vaktmesteren hehehe ) tok grep om å forhindre strandsonen i å nå garasjedøra, strandsone er noget vel eksklusivt å forvente å ha her langt utti huttiheitaskogen uansett… Det ble også gjort diverse nødvendige reparasjoner, god matlaging og diverse ærende samt posthenting.

Å nå skal jeg utøve litt regelrett possitiv reklame her på bloggen i sammenheng med den ovenfor nevnte posthentinga. Det har seg nemlig slik at på grunn av behandlingsplanen fra legen hos LHK som jeg har fulgt i ett drøyt år nå så er det stadig behov for å fylle på med litt helsekostvarer i tillegg til alle apotekremediene som blir forordnet og da er både god service, raske leveringsrutiner og godt vareutvalg et must og garasjeboeren handler derfor en god del av sitt nødvendige tilbehør hos URTESENTERET ! og nå var det på nytt ankommet en stor pakke med bestillte varer for 1782 penger til garasjen hvor også garasjens tidligere “Nabo” har del i bestillingen da hun også bruker en del anbefalt helsekost og vi da oppnår bedre rabatter ved bestillingene som jo er en fordel for oss begge. Stor ble derfor skuffelsen da pakken inneholdt to små pakker Kyoto Chlorella istedenfor to store (resten av pakkens innhold var korrekt) og sporenstreks samme kveld ble det skrevet en meil og opplyst om leveransefeilen. På morgenen dagen etter kom svaret: ” Beklager denne feilen. Vi sender 2×1500 Kyoto Chlorella til deg i dag. Du kan beholde de som du har mottatt.Ha en fortsatt fin helg 🙂 “ . Jeg hadde nemlig betalt for to store pakker men at jeg skulle få beholde de to små som plaster på skuffelsesåret var helt utrolig snillt gjort og vitner om enormt god service !

Altså, dette kan godt gjentas en gang til her, God service, rask levering, godt vareutvalg og gode rabattordninger: DET er URTESENTERET det 🙂

Jeg vil også gjøre oppmerksom på at linkene til URTESENTERET her i bloggen er numrert opp mot min konto slik at dersom noen blir kunde hos dem via mine linker så vil det bli opplyst om på min konto, litt spenning i blogghverdagen må man jo også ha 🙂

LØP å KJØP folkens 🙂

Og hvis det er noen som er allergisk mot å klikke på linker på nettsider så kan dere isåfall finne frem nettsiden på google og bare skrive CATALYZATOR i feltet for “Hvem som anbefalte” deg å handle hos URTESENTERET når du har handlet varene dine der 🙂