1. – 5. April …
Catalyzator oppdager et hull i det hvite …

Og hullet i det hvite begynte å spre seg…

…plutselig begynte det hvite å få alvorlige krampetrekninger, kamikazelignende bevegelser ble observert…

…og naturens livgivende jordfarger begynte å få overtaket mer og mer for hver dag som skred forbi garasjeglugga…

En vaktsom Guling våknet fra vinterdvalen…

En årvåken Zwarting var ikke sen å be med ut på tur…

Når det hvite trekker seg tilbake til sin stilletiende død kommer smågnagernes vinterskjulesteder til syne og begge jaktkameratene inspiserte og vurderte muligheter for hvor den potensielle fangsten nå hadde gjemt seg…

Nye jaktområder ble nøye vurdert og overvåket lenge…

Når alt kommer til alt så er vel egentlig ikke vinteren over ennå men vårløsninga har allerede gjort et grundig fraspark og en retur av den hvite årstiden blir nok isåfall svært kortvarig om den prøver seg. Våren er her og livet skal leves og varmen skal stige inn i en etterlengtet årstid 🙂 Sånn er det med den saken !