08. Mars …
Catalyzator har partytime …

Tiden går frenetisk kjapt når en plutselig oppdager at det er partytime i garasjen… Ja, for slik partytime er det jo bare hver gang samboerne fyller år og det gjør dem idag begge to. FIRE ÅR !!! utrolig hvor fort tiden har gått ja.

Uansett hvor mye innkjøpte samboergodiser og samboerspesialmat Catalyzator har på lager så er det kun en ting som holder mål når samboerne skal ha partymat og det er Tunfisk ! Catalyzator har en matinntolleranse mot blandt annet tunfisk så dem får hele boksen for seg selv og kan tunfiskpartaye til dem nesten sprekker 🙂

GodKlem til det svarte bursdagsbarnet 🙂

GodKlem til det gule bursdagsbarnet 🙂

Og mens Gularsj og Zwart nyter dagen inne i sovemodus etter å ha gomla i seg en hel tunfiskboks så kan Catalyzator fortelle at det endelig er vårvinder utenfor her og idag har det smeltet så mye at en nå kan skimte moder jord igjen midt i veien der borte mellom trærne i skogen 🙂

Jippi og hipp hurra for bursdagsgutta i garasjen og vårværet på utsia idag 🙂