07. Mars …
Catalyzator hver fjortende dag …

Når Catalyzator myser ut av garasjeglugga i garasjegangen kan hun konstantere at det er en smule hustrigt ute i de tidlige morgentimene før sola får skikkelig grep om naturkreftene …

Den Zwarte er ikke på noen måte en morragretten samboer og har intet imot å holde Catalyzator med selskap i tidlige morgentimer selv om ho kanske ikke akkurat er utstyrt med overstadig godt humør om mårran sjøl …

Her ute i Huttiheitaskogen i garasjen hvor samboerne og Catalyzator bor blir søppladunken tømt hver fjortende dag og det betyr at Catalyzator har ganske god tid på seg til å få fyllt den opp, men av en eller annen uforståelig grunn blir den somoftest alikevel fyllt opp i siste liten dagen før tømmebilen kommer … om den kommer da ? det avhenger jo av om veien ut hit i skauen er “kjørbar” som det så fint heter og nå som vårløsinga nærmer seg kan det være et spennende projekt å vente på avfallstransporten i skogen …

Litt, bittelitt, lengre utpå den tiden av døgnet som kalles morgen og “dagtid” har sola begynt på det møysommelige og langtekkelige arbeide å fordrive vinteren fra åstedet, det er våren sin tur til å erobre Huttiheitaskogens omgivelser nå og den glødende sola jobber med saken …

Inne i garasjens lune tilværelse nytes det frokost til dagens første internettsurf sånn omtrent når de fleste andre i samfunnet er i ferd med å innta en sen lunsj eller tidlig middag men det gir ikke garasjeboerne noen større bekymring, frokost er ikke et klokkeslett , frokost er dagens første inntak av næring uansett når på døgnet det måtte skje …

Det kan også tillegges at dersom noen oppdager noen uspesifiserte blanke “korn” på det ene knekkebrødets hvitløkspatépålegg kan det opplyses om at det er havsalt. Catalyzator trenger litt ekstratillskudd i næringsinntaket og heldigvis har ho til salt i maten ennå …

Og sånn var det med den tidlige morgenen i garasjen i huttiheitaskogen hver fjortende dag før søpplatømmingsbilen kommer på besøk …

… og alle ønskes en vakker dag i cyberspace 🙂