04. Mars …
Catalyzator om Berserk og nødpeileren …

Det meste har nok allerede vært blogget om og skrevet om i aviser og media over hele verden men Catalyzator savner en meget viktig detalj… nemlig skipet Nathaniel B.Palmer sine bevegelser, ærend og possisjon !

Mye kan sikkert sies om Berserk – Kaptein Jarle Andhøy og hans ekspedisjon til sydpolen men rett skal være rett og alle mulige teorier og impliserte parter må saumfares nøye og her mangler det mye informasjon.

Dette screenshootet ble desverre tatt noen dager for sent slik at skipets possisjon på den aktuelle dato og klokkeslett ikke vises men da Catalyzator første gangen tittet på ship position hos sailwx så var dette skipet merket med seiling i nøyaktig det området som Berserk skal ha sendt nødpeilesignal fra og Catalyzator lurer på hvorfor ingen har kommet med informasjon om og fra dette skipet ?

Catalyzator er ingen konspirasjonsteoretiker men når ting ikke blir nevnt så begynner autopiloten å tenke helt av seg selv på hva som kan ligge bak tausheten… Rente de Berserk i senk ? og har de i ettertid holdt en lav profil for å unngå å bli saumfart mens de skjuler bevis ? vel… kun fantasiens tanker hos Catalyzator men fakta ligger under og ulmer og det bør alikevel få medias søkelys…