01. Mars …
Catalyzator om elforbruk og helsetilstand …

Første mars ble hittil i år den værste dagen å våkne opp til i år for Catalyzator, kroppen hadde vært dyvåt av svette siden leggetid i går kveld/natt og en gjentagelse av siste dagers/ukers dårlige natt førte til at kroppen nektet å lystre mobilisering og stå opp før klokka midtpådagen ( ca Kl: 12:00 ) På samme måte som i går så tenkte Catalyzator at det får heller gå skitt med måleravlesinga for strømforbruket, orker hun ikke så orker hun ikke å verden går ikke under av den grunn… Men hva skjedde så videre ?

joda, etter noen korte timer med stille venting på kroppens aklimatisering og samtidig inntak av morgendoser med meddosiner (Methyl B12, Readisorb Glutation, Liposomal C, Chlorella og D-vitamin ) og en kruttsterk kopp pulvervåknoppkaffe så befant plutselig den skralle kroppen seg iferd med å kle på seg for en tur ut av garasjedøra i et strålende vakkert solskinnsvær !

Det første Catalyzator gjorde var å besøke søppladunken å slenge oppi et par poser oppsamlet søpplagørr og videre så gikk ferden til strømavleserbygningen som selvfølgelig var en smule uinntagelig på grunn av diverse takras og snøfonner…

Etter noen grassale snøskuffetak og et iherdig forsøk på ishakking under snølaget klarte Catalyzator å få døra på klem…

Åpningen i dørsprekka var akkurat nok til at Catalyzator klarte å skviiiiiiiiiiiiiiise seg inn… kanske var det BOT-ryggkorsettet hun bruker som gjorde susen ? det er ganske stramt og gjør jo at den midtre delen av kroppen har en noe smidigere fassong (les: magen holdes inne) enn om hun ikke hadde hatt det på seg… 😀

Alt var i skjønneste orden i strømavlesingsbygget / stallen, tørt og lunt og ingen vinterskader så langt. Måleren blev avlest og tallet nøye notert for senere inntasting via internett 🙂

Så var det tid for å kjempe seg ned gjennom skogen og inn til eks-nabo’ns fraflyttede husvære…

I eks-nabohuset var det tørt og lunt, ca 3-4 plussgrader i første etasje og i kjelleren hvor pumperommet er var det lunt og tørt og ingen fukt å skue og ei heller is på vannbøttene som sto der. Alt ble behørig notert i hukommelsesarkivet og Catalyzator var fornøyd.

Utsikten fra det store fleretasjes fraflyttede huset nedi skogen var en påskedag verdig, solskinn og vakkert og nesten litt vemodig når en tenker på Catalyzator sin egen bopel som stort sett bare skuer snø og trær utenfor de få små gluggene…

Strømmåleren blev avlest også her i det fraflyttede eks-nabohuset og sirlig innført på huskelappen for senere ekspedering via internett, dagens viktige gjøremål var fullbyrdet og Catalyzator smilte fornøyd.

Efter å ha beskuet og kontrollert alt som var nødvendig rundtom på bruket idag ble returen til garasjen igjen en stille velkomst, i Catalyzator sin seng har det nemlig begynt å bli en smule trangt om plassen i det siste etter at hun kjøpte seg en BOT-dyne og der lå hennes to samboere i dyp søvn uten tanke på de strabaser som hadde utspillt seg utenfor dørene idag…

Det var tid for hvile og mat (Leiv Vidar Pølser, erter og gulrøtter) og Catalyzator fant denne dagen meget tilfredstillende, hun hadde greid det som skulle gjøres og maten smakte himmelskt godt. (PS: dagens første måltid ble inntatt ca kl: 18:00 altså etter at dette innlegget var gjort klar for publisering. Det er bare sånn det er når Catalyzator har en dårlig dag som snur til en god en)

Catalyzator har alltid erfart det gjennom livet at selv om en må mobilisere krefter langt utover det en egentlig har så gir slike aktiviteter alikevel mye igjen i form av egenverd og nytelse, smerter som følger blir også lettere å “bære” fordi en føler faktisk at en har noe igjen for å leve … en egenverdi… selv om verdien ikke kan måles i økonomi…

En vakker uke ønskes dere alle fra garasjen i huttiheitaskogen 🙂

Og til de som lurer på hva “BOT” er så er det helseprodukter fra Back On Track som Catalyzator har shoppet hos www.rodeo.no og de kan trygt anbefales 🙂