22. August …
Catalyzator har hatt vanskelige dager …

Det har rett å slett ikke vært krefter nok til å fikse noen bilder og taste noen setninger for publisering i disse tre siste ukene og kroppen sliter i motbakke for tiden… det sies dog at i motbakker går det jo oppover men det føles ikke akurat sånn når en dag etter dag, natt etter natt, uke etter uke ikke makter annet enn å telle kvisten i taket over senga så lenge det står på.

Noen dager er liksom været der utenfor glugga i samstemt harmoni med ho som sitter på innsiden å glor…

Den Gule Bergenseren okkuperer gjerne dyna på dagtid når han finner senga ledig og været er dårlig ute mens den Zwarte innvandreren kryper inn i gardina oppi vinduskarmen og slumrer seg inn i drømmemodus på minimal men alikevel trygg avstand fra regnværet utenfor.

Når man må ut-på-tur og ikke har mer enn tredve meters sikt i samtlig 100 kilometer transportvei kan dagen bli uhorvelig påkjennende men rettsaksdagen ble bestått og om noen uker kommer forhåpentligvis et positiv resultat fra Tinghuset. Returen hjem til garasjehula var faktisk ennå værre med “sola i øya” og utslitt kropp og psyke. Trist at mitt lenge ønskede husbyggeprojekt skulle ende opp i retten men så lenge det er liv er det jo håp og hvis det kommer en for meg positiv avgjørelse fra retten så får jeg bare håpe at ikke forsinkelsen har gjort det økonomisk umulig for meg å nå mitt mål om en tilrettelagt bolig der hjemme hvor jeg ønsker å bo.

Noen trær er ikke som andre trær… har ikke fulgt den samme oppskriften som sine trebrødre og tresøstre da det vokste opp til å bli et tre i den store treskogen, står liksom der å svaier med sin underlige krone mot himmelen og hvisker “ser du meg?”

Det er mange som ikke ser skogen for bare trær men det er også mange som ikke ser treet for bare skog, har du tenkt på det ? …

Noen står der og vinker vakkert fra skogen og ønsker alle forbipasserende et vakkert liv mens de selv kanske ikke makter å se lengre enn sin egen nese, det finnes oftest en forklaring hvis man tar seg tid til å lytte …

——–

——–