22. – 23. Juli …
Catalyzator om terror i samfunnet …

Bilde 1 skjærmfoto fra www.nrk.no
http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7723555

Ettertanke… Grusomme handlinger… ser jeg handlingen eller kun resultatet av den ? Det samfunnet som befinner seg utenfor min egen dør og sfære viser seg stadig mer firkantet, stadig mer diskriminerende og stadig mer lovløst, jeg leser om politiets nedprioriteringslister og helseomsorgen som nedprioriterer gamle og kronikere, jeg møter fordømmelse av min egen eksistens som trygdet og jeg merker på min egen kropp og sjel at det å servere kontroversielle tanker er det samme som legge seg på en åpen galge å la flokken samles… den samles skremmende raskt.

Et fritenkende sinn blir dopet ned på antidepressiva og fratatt empatien i sitt sjelsliv, en nytenker blir slått ned av flokksamlere som bruker den sterkestes makt og det såkalte demokratiet som er styrt av et flertall og ikke av de som trenger det mest. Så spør jeg meg selv: Hva fikk en pen ung mann til å begå en slik grusom handling … for å bli hørt …

Jeg stopper tanken der og trekker langsynet mitt tilbake til min egen neses sfære og forsøker å overleve videre i dette samme samfunnet som han også levde fritt i inntill …

————————————————

PERSONLIGE ETTERORD:
Ettertankens ekko: … bor du på en eiendom hvor jorden ligger i brakk … er du singel, eremitt og viser lite tegn til sosial tilhørlighet … har du personlig takket nei til Statsministeren om et samfoto med han og forklart at det er fordi du er sterkt imot hans politiske styre … har du åpenlyst kritisert dagens samfunn og dens udemokratiske behandling av enkeltmennesker, syke, eldre og de som er anderledes … sitter du i ensomhet og alene når verdens hendelser tordner og skremmer vannet av medmennesker … svaret fra skogen er desverre JA ! … vel, da ligger du atter igjen, uforskyldt, meget tynt an, spesiellt etter hendelsene den siste tiden, sånn er det bare og det er ikke første gangen at du identifiserer deg med ondskapens ansikt og kanske heller ikke den siste …

Konklusjon: Det er samfunnet som har fostret denne grusomme handlingen og dersom ikke samfunnet går i seg selv kan fostringen fortsette og handlingene kan eskalere !

——————————————–

Anbefalt lesing: Min venn Anders ! ( Fra www.nrk.no ) neste anbefaling kommer fra www.kontrovers.no og er: Når terroren rammer ( og der kan en også lese en del kommentarer under selve innlegget. )